32 gedachten over “Welkom!”

  1. Hi sis,na lang kom k weer peepen op onze site en de picture is gewoon prachtig,k snap alleen dat inloggen nog niet,next time,kusjes en groeten aan allen.Marian.Lie-A-Jen

   1. Goedemorgen wat was het een geweldige dag Henna liefde warmte soso lobi brasa aan iedereen🍁🍁💋💋💋😍😍

    1. Dag Carmen, jawel en iedereen was happy. We moeten even wennen aan deze site. Ik zoek uit hoe we alle berichten in een oogopslag kunnen zien

 1. Familie Limes en vrienden van de familie,
  Heel veel sterkte bij de verwerking van dit groot verlies. Woody is vertrokken, wegvarend achter de horizon. Het betrokken schip verdwijnt niet. Alleen kunnen onze ogen dat niet meer waarnemen.

  Moengonesen,
  Ik wees gegroet,

  William (fata)

 2. Moengonesen,
  Ik zie dat de side hersteld is. Daar wil ik gebruik van maken om het volgende vast te leggen.

  Aan hen die hem hebben gekend wil ik alsnog doorgegeven dat een andere bekende Moengonees genaamd Johan Bernardus (Berry) ons kort geleden heeft verlaten. Hij kwam ter wereld op Moengo, groeide op eerst op de Bursideweg en later Bernharddorp. Vervolgens vertrok hij zoals velen van ons uit die tijd naar Nederland. Na een succesvolle levensloop in de onroerend wereld ging vol goede bedoelingen terug naar de geboortegrond. Om de opgedane ervaring daar voort te zetten en om goede doelen te helpen.
  Maar het heeft niet zo mogen zijn : Enkele weken terug werd hij in Paramaribo op een gruwelijke manier in het verkeer uit het leven gerukt.
  Berry, jammer dat het zo is afgelopen. De mooie herinnerringen zullen mij voor altijd bijblijven.

 3. Bezoek en Like hier vandaag nog de ‘Marowijne Agri en Food Beurs’ facebookpagina!!
  In de aankomende periode worden hier de diverse lezingen, informatiestandhouders en foodtrucks bekend gemaakt voor de beurs die op donderdag 19 januari op Moengo plaats zal vinden. Wilt u meer weten en zelf ook participeren, neem dan gerust contact op via: 00597 – 8713 303 Tot 19 januari! En vertel aan vrienden, kennissen en familieleden.

  Het bijbehorende filmpje is terug te vinden via:
  https://www.facebook.com/563934480479431/videos/571466679726211/
  Maar ook in de bijlage aanwezig.

  1. Ik ben op de Agrobeurs editie 2018 geweest en ook die was een groot succes. Vooral de Kassen die tu Delft introduceerden bieden perspectief voor Moengo.

   1. Elmer,
    Ik heb de koppeling CASABLANCA Moengo ontvangen: Een koppeling naar het begin en huidige situaties van Moengo en omgeving van nu. Je bent life, lopend te zien. Je vertelt dat je elk jaar met vakantie op Moengo bent.
    T op!
    Koppeling: http://www.casablanca-suriname.nl/#Proloog.

    Henna: Kan je de koppeling rond sturen?

    Met groet

 4. Dag lieve Moengonezen en vrienden, de fotos die door de heer Eric Abdoelkariem zijn gemaakt worden niet openbaar gepubliceerd. Als je het fotoboek wil ontvangen dan ontvang ik graag een verzoek via email

 5. Hi Henna,
  ik mis mijn reactie na de Moengodey. Misschien toch iets mis gegaan. Was weer fantastisch. Up to the next sisa.

 6. Hoi Henna is onze groeps lied Adjosie van 1 dec 2018. jl. door iemand gefilmd?
  zoja wanneer wordt t gedropt? dank je grtjs, aan alle moengonezen, SOSO LOBIE

 7. Hi beste wensen ,als er een filmpje van de sleepdienst bestaat,zou ik dat heel graag willen zien.ik heb zelf op sleepboot Tamarin gewerkt(1965-1967)bijvoorbaat hartelijk dank.Jim..

 8. Hallo Moengo sma, hoe gaat het daar? Na het verlaten van Moengo september 1988, ben ik in 2006, 2017 en 2018 nog eens komen kijken. Moet zeggen dat het niet meer is hoe wij M’go kenden voor de oorlog, maar men doet moeiten om er het beste van te maken, met steun VP DC en enkele leidende personen in Cultuur Landbouw Millieu en Sport. Weest allen eensgezind en het komt goed. Weest nu voorzichtig voor Corona. Een rustig uiteinde en gezond mooi 2021 mi winsie you alamala.

 9. Hallo Moengo sma, hoe gaat het daar? Na het verlaten van Moengo september 1988, ben ik in 2006, 2017 en 2018 nog eens komen kijken. Moet zeggen dat het niet meer is hoe wij M’go kenden voor de oorlog, maar men doet moeiten om er het beste van te maken, met steun VP DC en enkele leidende personen in Cultuur Landbouw Millieu en Sport. Weest allen eensgezind en het komt goed. Weest nu voorzichtig voor Corona. Een rustig uiteinde en gezond mooi 2021 mi winsie you alamala.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *